Var god läs forumsreglerna innan du postar ett nytt inlägg.


Hållbara Affärer och vinprovning i Nice på onsdag 15 november kl.18.30

Det äldsta inlägget visas överst. För att ändra visningsordningen behöver du vara inloggad. Är du ännu inte medlem? klicka i så fall här för att registrera dig! Efter att du registrerat dig får du full tillgång till forumet.

Navigation: Forum IndexEvenemang på RivieranHållbara Affärer och vinprovning i Nice på onsdag 15 november kl.18.30

Posta Svar
Kerstin Snellen
Forumproffs

Medlem Sedan: 2012-09-26
Antal Inlägg: 79
Ort: Cagnes sur Mer
#12017-11-10 15:16

Gunilla Forsmark Karlsson presenterar sin och Gunilla Östbergs bok Hållbara Affärer – så ökar du företagets konkurrenskraft och lönsamhet och ägarna till vingården Carpe Diem, som medverkar i boken, berättar om sina viner. Därefter blir det mingel med Carpe Diems viner och lite goda tilltugg. Franska vinkompaniet deltar också.

Boken är en okomplicerad managementbok som kan läsas av alla som är intresserad av hållbarhetsfrågor och vill lära sig mer. I boken intervjuas ledande personer från 14 företag inom olika branscher, från IKEA, ABB och Filippa K, till den lilla vingården Carpe Diem i Cotignac. En hållbar vingård som producerar goda och mycket prisvärda viner.

Vi träffas kl. 18.30 i Handelsbankens lokaler, 8 avenue Félix Faure i Nice.

Pris 15€ / person kan betalas vid anmälan på Rivieraklubbens hemsida för medlemmar. Du kan även anmäla dig till info@rivieraklubben.com och betala på plats. Vi hoppas få träffa många yrkesverskamma!


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl
Advisor

Advisor