Var god läs forumsreglerna innan du postar ett nytt inlägg.


Riviera Stompers Jazz

Det äldsta inlägget visas överst. För att ändra visningsordningen behöver du vara inloggad. Är du ännu inte medlem? klicka i så fall här för att registrera dig! Efter att du registrerat dig får du full tillgång till forumet.

Navigation: Forum IndexEvenemang i FrankrikeRiviera Stompers Jazz

Posta Svar
Bengt Davidsson
Forumveteran

Medlem Sedan: 2009-01-24
Antal Inlägg: 42
Ort: Grasse
#12018-10-20 18:44

Torsdag den 8 november kl 18:30 på Villa Ingeborg – jazzkväll med Riviera Stompers Jazz

Hej alla glada jazzvänner,

Dags igen för en svängig jazzafton med glada människor i vår trevliga miljö på Villa Ingeborg där vi möts med glädje och har så mycket trevligt tillsammans med sång och musik.

Jag kommer ge er lite jazzhistoria till musiken vi spela och några stories på en del jazzlåtar då och då. Det finns många roliga anekdoter kring jazz.

Torsdag den 8 november kl 18:30 - glad jazzmusik från 20-talet med Riviera Stompers Jazz med John Wilson på kontrabas, Etienne Cuot på trummor, Jean-Pierre Giraud på sopransax och klarinett samt Bengt Davidsson på piano. Vi sjunger till många låtar som traditionen var på 20 och 30-talet.

Vi börjar med apero och tilltugg som brukligt kl 18:30 och sen drar vi igång. Det kommer att svänga. Finns det plats för en dans går det bra.

Anmälan på Rivieraklubbens hemsida som vanligt där du kan ta del av övrig information för dig som är medlem i Riveraklubben.

För dig som icke är medlem i Rivieraklubben kontakta kvällens värdinna Margit Davidsson för anmälan på mail: margitdavidsson@gmail.com eller på Margits

mobil 06 02 26 78 79.

Pris: 18€ för medlemmar och 23€ för ännu icke medlemmar inkl. vin och tilltugg.

Välkommen och keep swinging!

Bengt


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl
Advisor

Advisor