Var god läs forumsreglerna innan du postar ett nytt inlägg.


Student önskar hyra i Menton

Det äldsta inlägget visas överst. För att ändra visningsordningen behöver du vara inloggad. Är du ännu inte medlem? klicka i så fall här för att registrera dig! Efter att du registrerat dig får du full tillgång till forumet.

Navigation: Forum IndexHyraStudent önskar hyra i Menton

Posta Svar
limeparfait
Ny medlem på forumet

Medlem Sedan: 2016-06-14
Antal Inlägg: 1
Ort: Trelleborg
#12016-06-14 21:11

Hej!

Vet inte riktigt huruvida det här är alldeles korrekt forum, men igår fick jag besked om att jag är antagen till Sciences Po i Menton, vilket ju är trevligt.

Problemet är bara det att under tiden jag väntat på antagningsbeskedet, har de studentbostäder som skolan tillhandahåller hunnit fyllas upp. När jag inte är helt psykiskt utmattad av all läsning jag har fått företa mig för att förstå pappersmängden som tydligen ska skickas iväg, ska jag maila skolan och kolla igenom de annonser som dykt upp där.

Jag tänkte ändå fråga om det är någon som har något tips på vart jag ska vända mig eller kanske rentav själv har något alldeles för billigt att hyra ut.


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl
Favorita
Ny medlem på forumet

Medlem Sedan: 2013-09-11
Antal Inlägg: 5
Ort: Menton
#22016-06-14 23:11

Hej, jag bor o arbetar i Menton o kan ev ge dig några kontakter. Skriv till mig på sameliusk@hotmail.se eller PM på FB Svenskar i Menton. Hälsningar, Karin


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl