Var god läs forumsreglerna innan du postar ett nytt inlägg.


Svårt skriva inlägg med surf platta

Det äldsta inlägget visas överst. För att ändra visningsordningen behöver du vara inloggad. Är du ännu inte medlem? klicka i så fall här för att registrera dig! Efter att du registrerat dig får du full tillgång till forumet.

Navigation: Forum IndexForumetSvårt skriva inlägg med surf platta

Posta Svar
answer
Nybörjare på forumet

Medlem Sedan: 2012-05-18
Antal Inlägg: 19
Ort: OLONZAC
#12015-06-26 15:40

Hej

JagJag har just skrivit ett inlägg på forumet. Det är verkligen svårt! Man måste skriva rätt och fått inte radera någon bokstav. Varför ungefär du . Varför undrar du då. Jo, så fort jag använt knappen för radera bakåt blir allting konstigt. När jag slår ett mellanslag så kopieras ett ord, flera ord eller en text sträng. Allt blir konstigt. Jag använder en surf platta Nexus 10 från GoogleGoogle, mentillverkad av Ändring Samsung ska det vara. En har android som operativsystem. Eftersom det är en plats från Google så uppdateras den alltid automatiskt till senaste versionen av android.

Jag tycker det är synd att det ska varavaraså svår t att skrivs i ertt forum. Nu kommer ett litet test på hur det ser ut när man skriver som man är van.

​HälsningarHälsningar

Jan

Nu började testet. Ja, NK harredan säkertnsäkertn sett att vissa ord kommer dubbelt, faktiskt utan är jag ens raderat. Hu r ska det bli? Jag är inte säker på hur jag ska göra för att få från felen. Ni kan även se det inlägg som jag publetrat tidigare idag.


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl