Var god läs forumsreglerna innan du postar ett nytt inlägg.


Problem med text från Microsoft Word i forumeditorn

Det äldsta inlägget visas överst. För att ändra visningsordningen behöver du vara inloggad. Är du ännu inte medlem? klicka i så fall här för att registrera dig! Efter att du registrerat dig får du full tillgång till forumet.

Navigation: Forum IndexForumetProblem med text från Microsoft Word i forumeditorn

Denna tråd är låst
webmaster
Forumproffs



Medlem Sedan: 2009-01-28
Antal Inlägg: 127
Ort: Lyon
#12009-12-13 18:44

Hej!

Det har kommit till vår uppmärksamhet att det ej alltid fungerar som det ska när man skriver sin text i Microsoft Word och sedan kopierar denna text in i forumeditorn vid publicering av nya inlägg.

Jag har inte möjlighet att åtgärda detta problem just nu. Som en temporär lösning, om du vill posta ett inlägg i forumet, skriv inte denna text i Word för att sedan kopiera in den i editorn i forumet. Skriv istället dina inlägg antingen direkt i editorn på hemsidan (rekommenderat tillvägagångssätt), eller i en annan texteditor som ej lägger till textformatering, som t.ex. notepad.

Med vänliga Hälsningar,
webmaster


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl
Bengt
Forumproffs



Medlem Sedan: 2009-01-29
Antal Inlägg: 108
Ort: Strängnäs / Roquebrune sur Argens
#22009-12-16 14:15

Hej,
Jag skriver under denna länk för jag tror att det jag har problem med kan ha likheter med detta fel.
När jag får epost kommer några få enstaka i ett utseende enligt nedanstående bild men cirka 1/3 av alla läskvitton kommer med denna teckenuppsättning. Om jag går in under kodning kan jag leka mig fram till vanliga bokstäver i stället för dessa tecken, men när jag lämnar dokumentet och sparar det för att sedan komma tillbaka till är det lika "oläsligt" som tidigare.
Jag har varit i kontakt med Microsoft och de vill ha en startavgift men kan fortfarande inte garantera att felet blir åtgärdat. Det är alltså inget större problem så jag har ingen lust att lägga ut några pengar. Men finns det någon som har en lösning på problemet så är jag tacksam.
/Bengt

[Infogad bild hittades ej]


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl
webmaster
Forumproffs



Medlem Sedan: 2009-01-28
Antal Inlägg: 127
Ort: Lyon
#32009-12-16 14:57

Hej Bengt,

Jag tror inte att dessa två saker är förknippade med varandra. För att nå ut till fler, och göra det lättare för folk att hitta din fråga, tycker jag du ska skapa en ny tråd under kategorin Program och mjukvara. Ange även vilket mailprogram och version du använder då jag tror det kan hjälpa.

Med vänliga Hälsningar,
webmaster


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl
webmaster
Forumproffs



Medlem Sedan: 2009-01-28
Antal Inlägg: 127
Ort: Lyon
#42010-05-18 13:22

Låser denna tråd då problemet är löst i och med den nya editorn.


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl