Var god läs forumsreglerna innan du postar ett nytt inlägg.


Prenumeration på trådar

Det äldsta inlägget visas överst. För att ändra visningsordningen behöver du vara inloggad. Är du ännu inte medlem? klicka i så fall här för att registrera dig! Efter att du registrerat dig får du full tillgång till forumet.

Navigation: Forum IndexForumetPrenumeration på trådar

Posta Svar
Per Liljekvist
Forumveteran

Medlem Sedan: 2009-01-24
Antal Inlägg: 61
Ort: Trosa
#12010-02-24 16:12

Webmaster!
Om jag fattat rätt finns två alternativ, antingen alla och det är lätt att skapa. Eller på varje tråd separat, och om man vill ha de flesta blir detta komplicerat och tidsödande!
Skulle vara bra om man i profilen kunde lista trådarna och med markering där få med alla på en gång som man är intresserad av.


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl
Bengt
ForumproffsMedlem Sedan: 2009-01-29
Antal Inlägg: 108
Ort: Strängnäs / Roquebrune sur Argens
#22010-02-24 16:34

Jag abbonerar på alla. Och är det någon man inte är intresserad av så går man inte dit. Det är inte så många uppdateringar varje dag så det är inte många mejl man får från Forumet, som mest tror jag inte det överstigit 10 st.


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl
Per Liljekvist
Forumveteran

Medlem Sedan: 2009-01-24
Antal Inlägg: 61
Ort: Trosa
#32010-02-24 17:07

Jo, jo Bengt men under denna rubrik kunde skapas trådar på sådant som man tycker skulle kunna förbättras! Och jag tycker att det skulle vara en fördel att ha det liggande i profilen. Kanske tom så att man inte bara prenumererar (Ber om ursäkt för att mitt finger slant vid rubriksättningen!) på trådar utan kan ta hela rubriker istället och så fånga upp alla trådar inom området. Det är bara en idé från min sida som jag tillåter mig att ha!


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl
webmaster
ForumproffsMedlem Sedan: 2009-01-28
Antal Inlägg: 127
Ort: Lyon
#42010-02-24 20:59

@Per: Det stämmer som du säger, man kan antingen prenumerera på alla trådar eller så får man själv aktivera prenumeration av de trådar man är intresserad av. Tror inte att vi kommer lägga till möjligheten att under Editera profil kunna lista alla trådar och där välja vilka man vill prenumerera på. Redan nu finns det 176 trådar i forumet, att lista alla dessa, utan någon struktur, tror jag blir väldigt rörigt. Sedan är det ofta ganska svårt att lista ut vad tråden handlar om från bara titeln.

Ditt andra förslag däremot, att kunna välja att prenumerera på valda kategorier, tycker jag är en jätte bra idé. Ska implementera detta så snart som möjligt. Under tiden kan du ju följa Bengts råd och prenumerera på allt.

Tack!

p.s Ändrade stavningen i titeln. Hoppas du inte misstycker.

/webmaster


Användaren är ej inloggad för tillfället anmäl